loggo_lindyoga150719_NYphone

förändring - ljuva förändring....

Vad läskigt, förändring, nej, jag trivs bättre här och luktar på blommorna, byta arbetsplats, huja, nej, det är säkert inte värt det. Omorganisation, inte nu igen, nu får de ge sig. Måste börja träna mer, men ikväll är det så spännande på TV. Dags att bryta gamla vanor. Gå ner i vikt efter semestern. Nu, yes , nu eller vänta, ska bara, lite senare, jag kommer strax, åh, suck första löparrundan var tung ska det vara så här jobbigt. Inte bekvämt alls.
 
Nej, förändring är allt annat än bekvämt. Vi måste våga ha det lite obekvämt för att få tillgång till det kungliga valvet. Bryta upp från en relation är svårt och vi måste smeka oss själva om kinden. Säga nej första gången är också svårt, har ju aldrig gjort det förut. Vad ska de andra säga, kollegorna ?? Vad ska de tro? Värst vad hon har blivit märkvärdig. Vågar du vara konstig eller lite annorlunda? Att vara annorlunda är obekvämt i början men inte farligt och sedan vänjer vi oss.
Jag har genomgått många förändringar. Slutat skolan, gjort slut på en relation, blivit singel, träffat kärleken, fått barn, ändrat matvanor, flyttat, bytt jobb. Och så har jag genomgått många omorganisationer, ja tillräckligt många för att begripa att den bästa omorganisationen jag kan genomgå är den i mig själv. Numera älskar jag omorganisering i mig själv, den har blivit ett kärt tillstånd mer än en oväntad gäst. Nuet hjälper mig. För det är det enda som finns. Så fort sinnet kommer in och överananlyserar är det här verkligen bra?  Jag andas och kommer ner i mina fötter och släpper taget om axlarna som fastnat vid öronen. Jag har bestämt mig att mitt liv är ett sant äventyr att leva och inte ett måste för att överleva dagen. Vad som än kommer i min väg så klarar jag av det – det är mitt signum.
Vi är inne i en tuff tid, då planeterna bara snurrar på och vi vet knappt vilken planet vi befinner oss på eller på vilken vi vill befinna oss på. Det finns krafter utom oss själva som vill styra in oss i ledet. Vi behöver träna oss mentalt för att stå emot den stora massan. Vi blir så lätt manipulerade. Men sanningen finns inne i oss och kommer alltid att göra. Den är bestående, den går ingenstans. Men VI går, så fort vi är vilsna har vi sprungit från oss själva och det gör vi när förändringen knackar på dörren. Vi förstår först inte att det är något gott som håller på att hända, en välsignelse från ovan , en medvind är på väg åt vårt håll, men så fort vi hör ordet så stelnar vi till, backar, blundar kämpar emot , nej, inte idag, jag är inte redo än, prata med Kalle istället. Vi kör gärna huvudet i sanden och tänker att det går nog över.
 
Älskade barn, livet är här och det är nu det gäller, hoppa på snabbtåget , släng allt annat , slappna av och åk med på livets bästa färd någonsin. Lita på att du är helt rätt. Oj, oj, oj , låt dig färdas in i det nya med ett brett leende. Landet som ger dig vingar väntar på dig. Landet som kommer höja din energi till skyarna. Snart är du där och du kommer bli förvånad över att du inte släppte taget tidigare. Förändringen som var ett hinder då kommer inte vara någonting längre för du har bara fokus framåt.
 
Njut av transformationen, njut av september!
 
PS. Smygstarta med att borsta tänderna med ” den andra handen”, förvänta dig inte att det ska gå lätt, förvänta dig ingenting, bara gör, testa och slappna av, träning ger färdighet.

HAPPY, HEALTHY & WEALTHY

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

-

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln