loggo_lindyoga150719_NYphone

dörren är öppen, min vän!

Öppen! Inga lås, inga koder för att ta sig ut. Dörren är öppen. Om du visste hur mycket jag önskar att du ville se det. Mitt hjärta svämmar över av längtan att få välkomna dig. Här där alla dina möjligheter bor. Här där inga bekymmer råder. Här där friheten finns. I det enkla. Det är lika lätt att bege sig iväg på ditt livs äventyr som det är att andas. SÅ vad väntar du på?  Bättre tider, mer ork, rätt signal, ett klartecken från någon, det rätta ögonblicket? Sanningen är att det du förväntar dig kommer aldrig hända. Du tror att du kan göra en plan på hur det exakt ska se ut. Det är det som gör dig svag. Du vill bestämma. Allt. Ingenting får vara ovisst. Jag önskar av hela hjärtat att du skulle våga ge dig ut med ögonbindel. Varje steg kanske går sakta och vingligt. Rädslan är stor. Tänk om du inte var rädd….så tråkigt. Ingen särskilt spännande upplevelse. Tacka din rädsla. Tacka din fantasi. Upprymdheten i ditt bröst gör själva färden så där härligt hissnande som den snabba berg och dal banan eller färden i den där racerbilen du drömmer om att sitta i, men aldrig våga tro på det fullt ut. Vakna, upp ur din dröm och se att du bygger ditt livspussel genom att släppa taget om bitarna. Ett steg i taget och bitarna faller på plats av sig själva. Det är lättare än du tror. Jag känner med dig, där du sitter i din grotta. Jag skänker dig ljus så att du inte ska bli blind när du väl hittar ut. Allt är så bekant för dig. Du vet vad morgondagen innebär. Ditt hem står kvar. Ditt jobb är som det är. Det är tryggt. Men lever du? Finns det stunder då du verkligen njuter? Fullt ut. Uppslukad av stunden. Inget annat finns plats i ditt medvetande än detta nu. Du är fullkomligt trygg med att allt är som det ska. Tänk om det är så lätt som att ta en annan väg hem från jobbet. Gå på en ny stig. Känna hjärtslagen igen. Men nu är de nya slag. För dig. Tiden är kort på jorden. Du har inte tid att spilla tid på att älta, klaga eller oroa dig.
 
Vad behöver du av mig för att ta det där steget? Vet du det? Tänk efter lite…
 
Jag har öppnat dörren åt dig. Ingen blir gladare än jag om du tackar ja till mitt erbjudande. Det är dags att njuta mitt barn, det är dags att kunna ligga i gräset med strået i munnen och händerna bakom huvudet och spana upp mot himlen. Med gott samvete. Hela du, längtar och jag säger välkommen. Din tid är kommen. Ta den tid du behöver. Dörren är öppen.... 

HAPPY, HEALTHY & WEALTHY

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

-

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln