loggo_lindyoga150719_NYphone

varför förnekar du mig?

Vad är det du saknar? Innerst inne finns svaret. Du vet att du har allt du behöver men ändå fortsätter du att förneka det. Du förnekar ditt eget värde och när du gör det förnekar du mig. Du går omkring som i en dimma, du frågar dig själv vad det är som fattas i ditt liv. Jag ser dig och lyssnar på dina ord och försöker fånga din uppmärksamhet men du hör inte. Kanske har du lurar i öronen, kanske är dina tankar på annat håll. Jag ser att du letar efter något men jag undrar om du vet vad det är du letar efter? Du söker som en hund med nosen i backen som om du tänker ”det måste vara här någonstans”. Du ser ut att ha bråttom, dina andetag är alltför snabba, ditt rörelsemönster är ivrigt som om någon tog tid på ditt letande. Plötsligt stannar du, smakar på något, en glass eller en söt frukt, för en kort stund når leendet dina läppar, du njuter, men upptäcker snabbt din rastlösa sida på nytt och gå åter på jakt. Ditt hjärtas bankande lämnar dig inte ifred. Det slår hårdare i bröstet för att tala om hur viktig du är och att du bör lyssna på ditt tempo och dina egna signaler. När du får ont kanske du skäller som en hund. Men hur högt du än låter, tycks ingen höra dig.
 
Lugna dig, min vän. Du behöver inte ha bråttom. Du är en del av evigheten och du kan stanna upp närsomhelst för att lyssna in vinden. Den tar dig framåt. När det inte blåser är det meningen att du ska stå stilla. Inte göra någonting. Passa på att glittra dig i solens ljus medan den skiner. Jag vet att det är olidligt påfrestande att stanna till. Som om världen snurrar och du missar att vara en del av den galna nöjesparken. Du har allt du behöver och lite mer. Jag vet att du inte alltid tror på det men jag vill att du börjar leka med tanken åtminstone. Tänk om det verkligen var så att ingenting fattas dig. INGENTING. Du äger allt du behöver just NU. Är det inte en skön känsla? Du tror fortfarande inte helt och fullt på det. Jag förstår det. Det är mycket att ta in. Men jag skulle vilja veta, hur det känns när du låtsas? Som i sagans värld. Du vet att den inte är sann. Men OM den var det och du gick i dina egna guldiga och gröna skogar. Hur känns det? Vad är din upplevelse? Att var prins eller prinsessa för en dag eller varför inte i alla dina lyckliga dagar på jorden…. Lek, fantisera, dröm…
 
Vad behöver du göra för att leva lite mer? Släpp loss så länge skutan kan gå, skulle säkert Evert Taube säga.
 
Det är dags att höja ribban…

HAPPY, HEALTHY & WEALTHY

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

-

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln