loggo_lindyoga150719_NYphone

har du bestämt dig?

Du är ett beslut från ditt bästa jag..
 
Ett beslut kan leda dig närmare ditt sanna liv. Det liv du drömmer om och längtar till men ännu inte riktigt ser. Ett beslut kan vara livsavgörande och leda dig in på vägar som du aldrig kunnat föreställa dig eller räkna ut. Det är dags nu att fatta det där beslutet om du inte redan gjort det.
 
Under min livskris fattade jag ett beslut. Ett beslut som skulle leda mig bort från mitt gamla liv och in i mitt nya liv. Ett beslut som skulle ge mig känslan att vara bäst. Bäst i min värld. Där finns det ingen som kan konkurrera med mig. För det finns ingen som är som jag. Det finns ingen kopia av mig alltså finns det ingen egentligen nödvändig att jämföra sig med mer än mig själv. Kanske behöver man ligga på botten för att fatta det där avgörande beslutet. Eller kanske behöver man lära känna sig själv lite bättre och ta reda på vad man verkligen vill med livet? Vad får dig att leva, vara mer DU? Kan livet, kärleken och jobbet gå hand i hand? Kan du njuta och jobba samtidigt? Det är klart du kan. Du bestämmer.
 
Vilket beslut var det Zlatan Ibrahimovic fattade? Martin Luther King? Muhammad Ali? Moder Teresa? Buddha? Jesus? Lady Gaga? Madonna? Steve Jobs?
 
Vilket beslut var det som kretsade i deras huvuden? Antagligen beslutet om att gå sin egen väg, följa sin innersta röst och göra det helhjärtat. Beslutet förde dem framåt. Mot målet. Ett avgörande beslut leder dig framåt. Ett beslut ger dig fart, energi och motivation. Det är ett beslut som du förankrar i dig själv. Det växer i dig ju mer du vattnar det. Och ju mer förankrat det är desto svårare är det för någon annan att påverka ditt beslut. Du vet vart du ska. Du ger dig inte. Aldrig.
 
Ditt beslut kan handla om vad som helst.  Viktgång upp eller ned. Nytt jobb. Karriär. Ny riktning.
Eget företag. Lycklig familj. Barn. En resa. En bok. Pengar. En förändring….
 
Vad ditt beslut än handlar om är det viktigt att det kommer från dig, ingen annan. Det lägger grunden för din framtid.
 
Ett beslut kan vara så enkelt som att säga; Vad som än händer mig livet, vill jag vara lycklig! 
 
Ditt beslut är ditt beslut – det kan ingen ta ifrån dig.
 
Min vän – det är sex månader kvar av 2018!
 
 Du har Universum i ryggen - det kan du lita på. KÖR!!

Boktips för mer inspo eller skön sommarläsning "Yoga, Jesus och jag" - om en sagolik pilgrimsresa

Kram Therese

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

-

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln