loggo_lindyoga150719_NYphone

Du är inte trött för att du jobbar för mycket – du är trött för att du jobbar för lite med det du verkligen älskar att göra…

En vän sa till mig vid ett tillfälle att vi människor läcker som såll, vi läcker energi och det uttrycket har följt med mig på vägen.
 
Kanske har du någon gång varit med om att du träffat en person, talat i telefon eller gått in i ett rum med en viss energi och efter samtalet eller mötet känns det som att du förlorat lita av den energi du hade. Så spännande! Kanske har du till och med anklagat dig själv för att inte vara tillräckligt stark, pigg eller liknande. Ifrågasatt dig själv, varför känner jag så här? Vad är det för fel på mig egentligen? Självklart är det inte något fel på dig. Det är bara en ren och sund fråga. Du har noterat att något gick förlorat …
 
DIN ENERGI!!! Hur mycket värdesätter du den? Vet du varifrån du får energi? Har du verktyg för att kunna bryta ett destruktivt mönster?
 
Frågor som dessa är viktiga att ställa sig då och då. Eftersom du är en värdefull person och din energi är ett viktigt kapital hos dig.
 
Det fina med energi är att den går att omvandla. Så i lägen då du känner dig låg på energi kan du påminna dig själv om att den kommer tillbaka förr eller senare. Du behöver bara ladda dig lite.
 
Yoga, andningsövningar, meditation, sång och promenader är sätt som gör att min energi återvänder eller håller sig på en jämn nivå. Även att jag har kärleksfulla och stöttande människor i min omgivning påverkar min energi oerhört.  
 
Jag tror inte vi alltid är medvetna om HUR mycket energi vi gör av med varje dag och hur gärna eller ogärna vi påverkas av andra människor. Vilka människor får lov att ta din energi?
 
Det är allt för lätt att vi spiller vår energi på ”fel saker”. Vi kanske vistas för länge i skadliga miljöer. Vi kanske får kämpa lite för hårt för att få ihop vår dag. Är det så? Är det något du vill ändra på?
 
Vår omgivning påverkar oss otroligt mycket.
 
Folk tömmer oss på energi och folk fyller oss på energi. Nu är det kanske inte bara ”folk” utan miljöer vi dagligen verkar i. På ett tidigare jobb jag haft fick jag höra att ”ja, det sitter i väggarna” och det lät på människorna som jobbade där att ”det är bara att acceptera”. Redan där började något skava i mig. Jag frågade mig om det gick att förändra väggarna på något sätt? Eller hade det med människorna och kulturen att göra? Vad var den största orsaken till arbetsplatsen kunde upplevas lite anspänd och atmosfären något ansträngd? Kanske anpassade sig människorna efter den energi nivån som rådde och efter en tid så blir det en vana. Först när du möter en ny plats med nya energier inser du vad du skulle kunna få. Livet på andra sidan floden verkar mycket mer härligt och bekymmerslöst.
 
Jag minns att jag frågat mig själv om det är meningen att ”ställen/arbetsplatser/människor” ska dränera mig på energi eller ska de fylla mig ? Mitt hjärta visste svaret utan att jag hann blinka.
 
NEJ! Din uppgift här på jorden är att ge. För att du ska kunna ge så måste du fylla på.
 
Det blir därför viktigt för mig att leva i rätt miljö med goda vibrationer och energier.
 
Där kan jag fylla på med det jag älskar att göra. Det får min kropp och själ att leva.
 
Så du solstråle där ute, vad fyller dig, vad förgyller dig, vad älskar du att göra?
 
Helgen är din –prioritera dig själv - lyssna på ditt hjärta – vad vill du ha mer av?
 
HAPPY, HEALTHY & WEALTHY
 
KRAM !

Torsdagen den 15 mars 18.30 föreläser jag om "Kärlekens väg" på Carpe Diem i Veddige. Välkommen att fylla på ! Anmäl dig till Carin på 0705 378302.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

-

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln