loggo_lindyoga150719_NYphone

livet handlar inte om dig

Livet handlar inte om dig! Va, inte?
 
När du föddes var du beroende av minst en vuxen famn som gav dig mat och dryck och sovplats och omsorg. Du lärde dig gå och tala och kanske fick du ärva ett sätt att se på världen. Som barn uppfattade du dig själv som mitt i centrum. Du behövde andras uppmärksamhet för att bli sedd och hörd och bekräftad. Det gjorde att du överlevde. Du fick vad du behövde. Du lärde dig att vara människa. Detta är bara halva sanningen.
 
Med årens lopp har du blivit klokare och börjat ifrågasätta saker som du fick lära dig när du var barn. Kanske kom du en dag fram till att det sättet var helt fel och lärde dig ett nytt sätt. Du blev en självständig individ. Du stod plötsligt på egna ben och navelsträngen var borta (i alla fall fysiskt) . JAGET blev större. Frågor bubblade upp; Hur ska jag förhålla mig till min omvärld, vad är rätt och vad är fel? Hur kan det komma sig att vissa människor tänker si och vissa så? Frågor tickar på i ditt inre. Du försöker begripa. Kanske försöker du begripa saker som ingen riktigt kan begripa. Bara Gud. Du vill ändå förstå. JAGET vill förstå. Men tänk om det är så att det inte handlar om dig. Hela världen kretsar inte runt dig. Du är inget barn längre. Du är en medspelare i jordelivets monopol. Följer du spelreglerna eller skiter du fullständigt i dem? Känner du dig själv så kanske dina egna regler fungerar allra bäst så länge du inte skadar någon? Om du inte är i centrum är det någon annan som tar den platsen? Tja, kanske det, om du tillåter någon annan att göra det. Och vad gör det? Släpp ditt ego. Du har överlevt det mest traumatiska i ditt liv nämligen din egen födelse. Så slappna av och följ strömmen av händelser. Njut av resan. Bibehåll lugnet. Träna på att förbli cool. Slösa inte energi på det du inte kan påverka ”Waste of time”. Gör det du älskar och tillför dina varma vibrationer så att den här världen kan bli lite bättre. Det finns en plan för dig. Du har gåvor som du ska lyfta fram. Du fick en karta när du föddes. Du har varit på jakt hela livet efter den men sanningen är att du haft den i bakfickan hela tiden men det är sista stället som du skulle leta på. Skatten finns mycket nära. Ett andetag bort. Bjud in det. Väx i styrka och harmoni. Bli kompis med solen och stråla. Människor behöver din värme nu mer än någonsin. En granne, en släkting, en vän, ett barn, någonstans i världen. Ge och du ska få. Tusenfalt tillbaka. Men kom ihåg livet handlar inte om dig? Det är väl skönt att veta.

KRAM!

HAPPINESS & UNDERSTANDING
 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

-

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln