loggo_lindyoga150719_NYphone

Har du städat på vinden ?


När jag började städa ut min 'vind' på gammal skit, negativa tankar som inte gynnar mig å destruktiva mönster som inte leder framåt började mitt liv förändras. Mitt liv har blivit lättare.
Ta bara ett sådant tillfälle som på flygplatsen. Oro och spekulationer om flyg och resa kunde försämra min reseupplevelse. Det behövde inte nödvändigtvis betyda att något gick fel men min kropp signalerade om spänningar i olika riktningar som gjorde stämningen hos mig själv mindre angenäm. Även saker som otur att toapapper tar slut, spiller kaffe på byxorna eller parfymen inte finns i lager... massa saker som kunde inträffa.
Efter att ha städat på vinden inträffar de här mer otursamma händelser mer sällan eller snarare aldrig. När jag städar på vinden. Vilket jag behöver göra dagligen känner jag flyt i många olika situationer. Jag inser att jag inte kan skylla på min omgivning när det går mig emot men jag har inser att jag kan skapa min egen tur. Häftigt va? Det funkar.
När jag skriver detta sitter jag på flyget och passerar ett turbulent oväder utanför. Då tar jag till mitt värdefulla verktyg att andas ner i magen å djupare vilket skapar en känsla av att planet inte kommer störta utan mer lugnt landa om en liten stund. Andas in. Andas ut. Frid och fröjd. Det finns mycket att vara tacksam för. Just nu tackar jag mitt nystädade hjärnkontor. Det skapar förutsättningar för en ljusare dag. Jag är redo och bättre rustad för nya äventyr. Stora som små.

Du kanske också behöver 'städa' lite. Fokusera på din andning i 3-5 min.

Happiness & Understanding

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

-

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln