loggo_lindyoga150719_NYphone

ett då är ett då & ett nu är ett nu - var är du?

Du väcker minnen hos mig...
Minnen om hur det var. När du var hos mig. När jag träffar mina vänner och vi pratar om förr. När vi pratar framtid i nuet spökar du hos mig. Jag famlar. Går vilse i tiden. Likt en vålnad sveper du förbi. Jag andas in din skugga och jag andas ut ett då. Känslorna svalnar likt tevattnet i min kopp. Minnen bleknar sakta bort. Glimtar av historia och nostalgi far förbi. Ögonblick på hur det var. När du var hos mig. En person som inte längre finns. Från ett då upppstår  stunder jag sörjer. Vet att jag inte kan kalla tillbaka  underbara ögonblick. Nu är det ett minne blott och jag väljer att gå. Jag väljer att se världen med nya ögon. Jag väljer att se världen från den ljusa sidan. Varje dag är en gåva. I nuet väljer jag att vara en ny människa som betraktar världen och mig själv med ödmjukhet, tacksamhet och kärlek. Jag väljer att fånga livskraften där jag står. Just nu. Just här. Det finns alltid ett val. Jag kan välja att fastna i ett då eller att se möjligheten i ett nu. Jag har alla möjligheter i världen att skapa mig just det liv som jag önskar. Alla möjligheter i världen. Jag väljer vad jag vill tro på och hur jag vill leva. Jag älskar mitt liv. Just så som det är. Oavsett passager så klarar jag av det. Jag har en vilja av stål och ett hjärta av guld. Tacksam för att få leva just nu. Tacksam för alla underbara människor som korsar min väg. Du vände på mitt perspektiv. Vänskap är en gåva och jag är en del av gåvan. Jag vågade inte tro på det då. Vågade inte tro på mig själv. Då är ett då och nu är ett nu. Jag andas in, och ser mig själv som den jag är. Jag är någon. En magnifik varelse. En del av en stjärna. Guds barn och härlighet. Helt komplett trots sprickor i fasaden. Just så. Just här. Just nu. Varken mer eller mindre. Jag andas ut. Helt perfekt operfekt. 

KÄRLEK, FÖRSTÅELSE & FÖRLÅTELSE till dig!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

-

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln