loggo_lindyoga150719_NYphone

dags att flyga...

Inför 2016 valde jag två ord som skulle få genomsyra mitt år. Orden var kärlek och medkänsla. Jag är stolt över att jag inte övergivit dem under året utan vuxit med dessa ord månad för månad. Vissa dagar har jag fått kämpa lite för att känna dem med glädje och lätthet. Då tårar trillat och dåtiden gjort sig påmind med olika former av bagage. Men de flesta dagar som gått har jag vaknat med ett leende på läpparna och med tacksamhet till livet. Året inleddes med en fantastisk resa till ett spännande land, Indien. Ett land som skulle kunna vara världen i miniatyr. Ett land där alla religioner möts. Nu befann jag mig på en lugn och rofylld plats strax utanför Mumbai. Där under tre veckors tid fick jag tid att odla en inre frid och samtidigt som jag utmandes bland en grupp självsäkra amerikaner. Blyg som jag är växte jag med min uppgift och kände mot slutet av resan att mitt självförtroende som yogalärare vuxit flera tum. Jag minns särskilt ett möte efter en djup meditation. Där stod jag öga mot öga med en ko. Vi stirrade på varandra en bra stund och där och då upplevde jag en djup frid i mitt hjärta och själ som jag aldrig känt förut. Hemkommen med en skön känsla i kroppen och en stark insikt om att "simple living" skapar "higher thinking" fortsatte jag mitt år i hälsans spår med att motivera, inspirera och leda andra människor mot mer hälsa och helhet. Jag kände ganska snart att stressen som omger oss dagligen påverkade mig mer och mer. Jag letade efter ett sätt att hitta friden inom mig igen och bestämde mig för att tillbringa min semester i Spanien genom att gå till världens mest kända kristna pilgrimsmål, Santiago de Compostela. Flera böcker hade jag läst om vandringen och fröet var sått långt tidigare men först nu blev det verklighet. Vandringen blev en hel "livsresa" på knappt 4 veckor. Trots onda fotleder, skavsår, blåsor, svett och tårar upplevde jag min vandring som en sann saga. Resan gjorde mig hel som människa inifrån och ut och känslorna jag kände under leden har aldrig varit starkare. 
Jag kommer aldrig att glömma ett möte som förändrade allt på några få ögonblick. Oro och rädsla suddades ut och livet fick en helt ny mening. Kärleken till livet och min tro på Gud överträffade allt. Mitt hjärta blev rikare än någonsin och jag begav mig hemåt ned ett hopp bortom tid och rum.
Under hösten har jag jobbat, yogat, mediterat och försökt dela med mig av mina kunskaper. Samtidigt har mitt hjärta knackat på dörren till livets port och fått mig att reflektera över Vad meningen med mitt liv egentligen är. Efter många timmars reflektion och skrivande tror jag mig veta vad min mening på jorden är; 

Hela människor
Lugna människor
Läka människor
Leda dem in i ljuset , bort från smärta

Jag har insett att jag har allt jag behöver inom mig och har förstått att NU Therese är det DAGS ATT FLYGA.. Därför ska jag pröva mina vingar på riktigt. Det är många tecken under året som gjort mig påmind om att tiden är inne. 
Jag drömmer om att nå många människor ute i världen. Världen behöver mig. 
Den behöver dig med. Med så mycket spänningar i världen behövs all värme och kärlek mer än någonsin.
Jag är oerhört tacksam för att jag har hittat mina nycklar till mitt nya uppdrag. 
Jag sluter nu säcken för 2016 med ett leende på läpparna och har gott hopp om 2017. Jag känner att det nya året är fyllt med spännande händelser och kommer bli som en smash i pingis - den känslan när bollen sitter perfekt , så att jag kan säga vid årets slut - där satt den. 

Följ mig gärna på mitt äventyr till Nepal @lindyoga på instagram. 

Jag hoppas vi ses 2017. Flyg, lek, le och älska!

GOTT NYTT ÅR & GOD BLESS YOU!!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

-

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln