loggo_lindyoga150719_NYphone

uppgradera dig...

Behöver du uppgradera ditt system? Det är lätt att falla in i ett mönster när hösten startar. Tillbaka till rutinerna igen. Vissa tycker det är skönt att allt rullar på som det brukar eller så känner du en vilja till förändring men vet kanske inte riktigt vad. Vill du testa något nytt? Äta lite sundare? Träna mer? Ha mer tid för familjen, vänner etc? Eller kanske önskar du mer tid med dig själv? Vad det än är för önskan tycker jag att du ska ta den på allvar. När jag kom hem från min vandring till Santiago de compostela var min kropp lite ur fas och jag har fortfarande en öm fotled som behöver läka och jag vet att det kommer ta tid. Efter min resa har jag inte riktigt känt igen min kropp. Efter en tuff vandring för ben, fötter, kropp och knopp är det som att lära känna kroppen på nytt igen. Vilket inte alltid är helt lätt. Vilket vissa semesterfirare känner igen sig i, även om det inte handlar om maximal fysisk träning utan att snarare komma i form igen. Form och flexibilitet är en färskvara därför måste vi ge kroppen rätt smörjmedel så att vi rullar igen. Kroppen är en fantastisk maskin men det betyder inte att den inte måste underhållas. Precis som du lämnar in bilen på service bör du ta hand om din kropp - för att den ska uppgraderas. Så vad gör du för att uppgradera dig till en bättre version? Jag avslutar nu i veckan en 4 veckors detox (gröna kuren) bestående av gröna grönsaker, nötter och proteiner för jag tror att det kan hjälpa mig att lasta av kroppen från avfall som jag bland annat fyllde på med under min resa. Jo, det blev en del kakor och sötsaker. Alla kolhydrater för att orka.

En annan viktig sak för en bra uppgradering är att tömma inkorgen på mail. Inkorgen kan ibland kännas överfull. Därför hjälper det mig att meditera så att jag kan uppdatera min egen h-disk. Det hjälper mig att fokusera och komma ihåg och dessutom inte jaga upp mig själv i onödan. Pröva du också, min kurs startar 19 september på Naturrum i Varberg. Eller pröva hemma själv på en lugn plats).

Kanske kan du vila dig i form ? Ta inte ut dig så du spricker så här i början av hösten, det är inte värt det!

Vad behöver du mer för att möta hösten och den kommande mörka årstiden med nyfikenhet och värme i bröstet? 

I helgen som gick höll jag i en retreat vilket fick mig att känna extra tacksamhet över livet och att det finns människor som behöver hjälp på traven med att ta hand om sig. En hand som sträcks ut. En påminnelse om att din kropp är viktig. Du har bara en...

Så hur uppgraderar du den? 

LOVE & COMPASSION  

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

-

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln