loggo_lindyoga150719_NYphone

konsten att lugna ner sig

lugn sjö lugn sjö


Det är inte helt lätt i dagens samhälle att lugna ner sig så där på beställning, eller? Är det ens möjligt? Visst är det det. Jag vet inte hur mycket lugnande medicin, sömnmedel och antidepressiva medel  det skrivs ut varje dag men nog är det en hel del. Just för att hjälpa till med att få ro i kroppen. Jag är inte förvånad att vi tar till vad som helst för att få den där känslan av lugn i kroppen, ju snabbare desto bättre, och ju mindre jobb desto tacksammare. För det ska väl inte vara så svårt att lugna ner sig? Jag tror vi alla bär på ett behov av att lugna ner oss på ett eller annat sätt så visst är det lätt att ibland gå vilse i vår stressade tillvaro med full inkorg och agenda, 100 TV kanaler, mobiler online dygnet runt och internet som matar oss med information, alla sociala medier som vi måste beakta och vårt övriga sociala liv som ibland kan kräva vår uppmärksamhet :).  Men tänk om det finns ett sätt att lugna ner sig på UTAN alla mediciner och yttre attribut. Tänk om det är så att vi måste börja observera oss själva varje gång vi märker att vi är på flykt, på språng, i kamp med vår käresta eller oroliga för vad morgondagen för med sig. Jag har länge studerat mig själv hur jag fungerar och insett att jag har varit av stort behov av att lugna ner mig inte minst av alla förkylningar som jag drabbades av år efter år utan att riktigt begripa vad som var orsaken. Med åren har jag på olika sätt lärt mig att kunna lugna ner mig i stressade situationer men det är inte lätt. Men varför ska det vara lätt. Är det lätt utvecklas man föga. Och vem vill inte utvecklas?  Tycker du det här är spännande och vill veta hur du kan lugna ner dig så välkommen på min föreläsning den 28 april.
Ta hand om dig - lova mig det!
LOVE & COMPASSION

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

-

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln