loggo_lindyoga150719_NYphone

Det ÄR DAGS...

Året lider mot sitt och det är och det är dags att summera. Behöver inte vara någon djupdykning mer än att se året som gått och ta in känslan av vad som passerat. Släppa taget och vädra nytt. Är du nöjd med året som gått? Är du inte det, kan det bara bli bättre. 
Det är dags att göra en plan...
Jag bestämde mig att 2015 skulle bli ett år med power, passion and presence. Jag har inte vikit av en tum från den intentionen. En klok moderator (Mia Börjesson) tipsade för ett tag sedan om att skriva om sitt manus, om man inte är nöjd med sitt livsinnehåll.
Kanske har du som jag skrivit ett manus som fördömt dig själv, kritiserat dina förmågor, haft relationer som tar mer kraft än vad de ger. Kanske misströstar du dina vägval ibland? OM så är fallet så kan du nu gå tillbaka och skriva om ditt manus. Hittade du på i barnaåren att du inte var tillräckligt snabb, smart eller snygg? Kanske har du något fritidsintresse som blivit bortglömt? Wow, ändra det nu. Vad vill du ändra på i ditt liv? Felaktiga uppfattningar? Onödiga fördomar? Drömmar som gått i kras? Olycklig kärlek? Kasta, radera och skriv om. Bryt dina gamla mönster och skapa nya spår... 2016 here I come..

LOVE & COMPASSION  

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

-

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln