loggo_lindyoga150719_NYphone

Fuck your fears

Tack Johannes Hansen för att du delade med dig av dina erfarenheter i boken "Fuck your fears". Många tankar har snurrat under semestern kring mina rädslor och kanske ännu mer hur man kan övervinna sina rädslor, för det är jag helt övertygad om att jag kan. Mod är som vilken muskel i kroppen som helst. Tränar du den blir den starkare. Jag vet att jag är rädd för mycket; ormar, mörka hus, ensamhet, hålla tal, rädd för att falla. Listan kan göras lång. Största rädslan som jag tror jag delar med många är nog ändå att bli övergiven, lämnad utav flocken. Känslan av utanförskap följs av smärta som är svår att sätta ord på. Det gör ont. Men jag tror att om jag vågar möta rädslan, tvingas ta den i handen blir den märkligt nog mindre påtaglig. Jag andas igenom rädslan å vips känns det inte lika farligt. Muskeln har blivit starkare.  Jag tror att rädslor är till för att övervinnas. Och känslan när man har lyckats är häftig. Kroppen sjunger. Likt ögonblicket när jag lyckats i ett hanstående. Rädslan för att falla finns där men modet och tilliten till kroppen är större. Ett magiskt ögonblick. Testa själv!  Vad bär du på för rädslor?  Vågar du möta dem?

-

-